19:00

Emmaboda IS

Referat: Växjö DFF - Emmaboda IS

Förlust mot Växjö DFF!
Matchen hinner knappt börja förrän VDFF tar ledningen. VDFF fortsätter att trycka på och det ger utdelning till 2-0. Sedan börjar vi komma in i matchen och skapar lite chanser och jämnar ut spelet. I mitten på första halvlek har Ebba C ett skott i stolpen och i anfallet efter får vi en frispark som Sofia slår i ribban, på returen ska Ebba C slå in bollen men blir stoppad med ojusta medel och med straff som följd. Den sätter Sofia säkert, 2-1. Vi fortsätter nu att skapa lägen men vi är inte tillräckligt effektiva i avsluten. När det återstår 2 minuter av första så ökar istället VDFF till 3-1! Deras mål precis innan paus visar sig vara matchavgörande för efter det kommer vi inte in i matchen mer utan VDFF gör 2 mål till i andra halvlek, slutresultatet 5-1. Vi möter ett mycket bra VDFF och vi orkar inte riktigt hålla ut hela matchen men det är sådana här matcher som utvecklar oss till bättre fotbollsspelare. Vi tar nya tag till nästa match!